top of page

The Wetnecks

Stap binnen in de wereld van The Wetneks - een Nederlandse band die de grenzen tussen genres vervaagt en een unieke mix van Blue Grass, Pop, Country, Dance en Rock&Roll levert!

De band is bekend om hun levendige optredens die het publiek meeslepen op een reis door de wortels van de Amerikaanse muziek, terwijl ze tegelijkertijd een feestelijke sfeer creëren die aanstekelijk is. Met hun kenmerkende charme en onweerstaanbare podiumdynamiek weten The Wetneks elke zaal om te toveren tot een bruisende honky-tonk waar het plezier nooit ophoudt.

Wetnecks.jpg

Stapled

Stap binnen in de wereld van Stapled - een Arnhemse band die de kracht van gospel, soul, blues en een vleugje funk omarmt, met een eerbetoon aan de legendarische Mavis Staples en The Staple Singers!

Stapled, gevormd rondom de getalenteerde zangeressen Floor Kraayvanger, Marloes Borgman en Lilian de Jong - allen bekend van The Etta James Experience - brengt een unieke mix van hartverwarmende klanken en opzwepende ritmes naar het podium. Met een geweldige band achter hen, creëren ze een meeslepende ervaring die doordrenkt is van soul en doorleefde emotie.

Stapled.jpg

HAUER

HAUER maakt eigenwijze en puntige indierock. Catchy liedjes met een angel. Songs met een ruw randje eelt dat net scherp genoeg is om een gaatje in je hart te rijten. Online blog StonerHives omschreef het als: “Energetic alternative rock, indie and stoner all mixed into one hotchpotch and spiced with some post-punkish and highly danceable elements.” 

 

Het debuutalbum ‘I see yourself' kreeg 4-sterren van Robert Haagsma in Lust For Life magazine. “De sterke songs zijn helemaal van de band zelf, wat ook geldt voor de bij vlagen opvallend diepgravende teksten. De band heeft een erg goede zanger in de gelederen, die behept is met een expressief stemgeluid die, voor wat het waard is, zelfs vergelijkingen op met Jim Morrison oproept.”

Hauer.jpg
bottom of page