top of page

Claw Boys Claw

Welkom in de wereld van rauwe energie en ongetemde creativiteit - welkom bij Claw Boys Claw!

Sinds hun oprichting in 1983 heeft deze legendarische Nederlandse rockband het muzikale landschap op zijn kop gezet met hun unieke mix van punk, garage en blues. Met een carrière die decennia overspant, blijft Claw Boys Claw een onbetwiste kracht in de Nederlandse muziekscene, waar ze een diepe indruk achterlaten met hun compromisloze stijl en bevlogen live-optredens.

 

Of je nu een trouwe fan bent die de band vanaf het begin heeft gevolgd of nieuw bent in hun wereld van geluid en emotie, één ding is zeker: een avond met Claw Boys Claw is een avond die je niet snel zult vergeten. Dus laat jezelf gaan, duik in de chaos en laat Claw Boys Claw je meenemen op een onvergetelijke rit door de wildernis van de rockmuziek.

Claw boys claw.jpg

Julian Sas Band

Stap binnen in de wereld van bluesrock en meeslepende gitaarriffs - welkom bij de Julian Sas Band!

Al meer dan drie decennia lang heeft Julian Sas met zijn band de harten van bluesliefhebbers over de hele wereld veroverd met zijn virtuoze gitaarspel en diep doorleefde vocalen. Geboren uit de Nederlandse grond, maar met een geluid dat de grenzen overstijgt, is de Julian Sas Band een icoon in de wereld van de moderne blues. Met Julian Sas aan de frontlinie, ondersteund door zijn getalenteerde bandleden, neemt de band je mee op een reis door de rijke traditie van de blues, terwijl ze tegelijkertijd een eigentijdse twist toevoegen die hun muziek fris en relevant houdt.

 

Of je nu een doorgewinterde bluesfan bent die de band al jaren volgt of nieuw bent in hun wereld van geluid en gevoel, één ding is zeker: een avond met de Julian Sas Band is een avond van pure opwinding. 

Stap binnen in de wereld van de Julian Sas Band - waar de blues leeft en ademt, en de muziek spreekt rechtstreeks tot de ziel!

Julian sas.jpg

Ronny Skanks

Stap binnen in de wereld van ongebreidelde ska-vibes en aanstekelijke grooves - maak kennis met Ronny Skanks!

Ronny Skanks, de dynamische frontman en visionair achter de band, heeft de Nederlandse ska-scene al jarenlang in zijn greep met zijn unieke mix van ska, reggae en punkinvloeden. Gewapend met zijn karakteristieke stem en een onstuitbare passie voor muziek, leidt Ronny Skanks zijn band door een muzikale odyssee die doordrenkt is van energie en levenslust.

Of je nu een doorgewinterde ska-liefhebber bent die de band al jaren volgt of nieuw bent in de wereld van skamuziek, één ding is zeker: een avond met Ronny Skanks is een avond vol plezier, dans en onvervalst ska-plezier. Dus haal je dansschoenen tevoorschijn, laat je zorgen achter je en laat Ronny Skanks je meenemen op een muzikale reis.

Ronny skanks.jpg

The Grand East

Stap binnen in de wereld van eclectische klanken en grenzeloze creativiteit - maak kennis met The Grand East!

The Grand East, een band die bekend staat om hun unieke mix van soul, rock 'n roll, blues en psychedelica, heeft de Nederlandse muziekscene veroverd met hun gedurfde geluid en meeslepende optredens. Geleid door frontman en charismatische performer Arthur Akkermans, brengt de band een explosieve energie en een onmiskenbare magie naar elke fase waar ze verschijnen.

Met hun onnavolgbare stijl en ongeëvenaarde vakmanschap weten de leden van The Grand East keer op keer te verrassen met hun meeslepende composities en diepgaande teksten. Van opzwepende anthems tot introspectieve ballads, elk nummer van The Grand East is doordrenkt van emotie en oprechtheid.

the grand east.jpg

Prof. Nomad

Stap binnen in de wereld van de Prof Nomad David Bowie Show - een eerbetoon aan de legendarische David Bowie dat het publiek op Nederlandse podia en festivals zoals de Zwarte Cross en Oerol volledig betoverde!

Deze show, geproduceerd door Prof Nomad, bracht het prachtige Bowie repertoire tot leven, vanaf het iconische "Space Oddity" uit 1967 tot aan zijn laatste meesterwerk voor zijn dood in 2016. Hits zoals "Rebel Rebel", "Wild is the Wind", "Ziggy Stardust", "Heroes", "Jean Genie", "Fame", "Let’s Dance" en "Golden Years" passeerden de revue, samen met minder bekende juweeltjes die Bowie's veelzijdigheid en diepgang benadrukken.

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol Bowie-magie, waar de geest van de Thin White Duke herleeft en de muziek van een legende tot leven komt!

Prof. Nomad.jpg
bottom of page